Nederländerna har förbjudit lustgas patroner, giftet från de senaste åren

Undersekreteraren vid hälsovårdsministeriet, Paul Blokhuis, har förbjudit användningen av kväveprotoxidämnet som kallas “Lustgas Patroner” för att motsvara opium.

Organisationer som rehabiliteringsläkare och Hjärnfonden har sagt att de har kämpat för att kväveprotoxidämnet, som kallas “Lustgas Patroner”, ska förbjudas i månader.

Köpa billigast lustgas patroner i Stockholm med leverans här
Gzelly
Gzelly Express

Experter som sa att användningen av Lustgas Patroner, som är populär bland ungdomar, har ökat under senare dec, noterade att det kan orsaka allvarliga hälsoproblem om de används för mycket.

Kväveprotoxid används för många ändamål, såsom däckinflation, vilket minskar smärtan hos kvinnor som föds och anestesi. Eftersom det är enkelt och billigt att köpa, används det ofta speciellt på festivaler.
Den nederländska regeringen har nyligen förbjudit skrattar gas, som används särskilt bland ungdomar och har en drog effekt. Lustgas Patroner kommer att förbjudas för fritidsbruk.

Beställ Lustgas Tuber i Stockholm
Köp och beställ lustgas patroner här
Beställ lustgas patroner online här

Studier har visat att de orsakar allvarliga hälsoproblem, är extremt farliga i trafiken, och tillsammans med det ökande antalet olyckor baserade på det orsakar de sopföroreningar i miljön. Det rekommenderades att förbjuda dess användning för rekreationsändamål.

Resultatet av den forskning som bedrivs av samordning centrum för utvärdering och uppföljning av nya läkemedel i Nederländerna (CAM) har publicerats.

Köp lustgas patroner i Stockholm med utkörning billigt
Beställ lustgas patroner med hemleverans
Köp lustgas tuber patroner i Stockholm
Köpa Lustgas Patroner i Stockholm billigt

Den nederländska regeringen vill minska användningen av droger och liknande ämnen och begränsa den skada som orsakas av droger. I detta avseende sägs det att Lustgas Patroner, som har extremt nackdelar för folkhälsan, särskilt för ungdomars hälsa, kommer att förbjudas.