9 sätt att fixa vapers tunga

“Vapers tunga” är ett tillstånd där—oväntat och utan varning—en vaper förlorar förmågan att smaka på vape juice. Detta är ett nästan universellt fenomen, eftersom de flesta vapers kommer att uppleva det från tid till annan. Det varar vanligtvis i 1-3 dagar, men kan bestå i upp till en hel två veckor utan att kunna smaka dina vapes.

År sedan, frasen blev vanligt eftersom många vapers märkte ibland att deras tunga kändes som det plötsligt utvecklat en tjock beläggning som blockerade förmågan att smaka. Medan vapers tunga inte skadar nikotinabsorption eller ångproduktion, är förmågan att smaka på hela smaken av din juice lika viktig för att njuta av upplevelsen. I den här guiden tittar vi på orsakerna till vapers tunga och nio sätt att komma förbi det.
Varför får du inte smak från din e-vätska från en butik så som Vape.se

Vi har någonstans från 2 000 till 8 000 smaklökar i munnen och lyckligtvis regenererar de var tionde dag. Din smaksinne, kallad din gustatory sense, kräver saliv för att hålla dina smaklökar fungerar korrekt. Vaping kan ibland orsaka en trött tunga, vilket leder till muntorrhet som kommer att sakna adekvat saliv. När vi inte har tillräckligt med saliv är förmågan att smaka nästan obefintlig.